Foldrar och affisch

Folder: Hur agerar jag mot kränkningar och övergrepp?

Trygga mötens 10-sidiga folder i fickformat om att förebygga och agera mot övergrepp och kränkningar. Foldern fungerar som en minneshjälp för barn- och ungdomsledare och tar upp vad man ska vara uppmärksam på och hur man bör agera i olika situationer. Tack vare formatet är den lätt att alltid ha med sig.

Trygga möten Guide för barn- och ungdomsledare 50-pack

Folder: Hur är jag en schysst kompis?

Trygga mötens 6-sidiga folder i fickformat om att vara en schysst kompis är lämplig att dela ut till barn och unga på exempelvis scoutträffen, idrottsträningen, fritidsgården eller i skolan. Foldern innehåller fem konkreta sätt att vara en schysst kompis på och är tänkt att inspirera till ett schysstare och tryggare klimat med färre kränkningar och mindre mobbning! Formatet gör att den är enkel att ta med sig överallt.

Trygga möten Schysst kompis 50-pack

Båda foldrarna kan beställas för en symbolisk summa på 20 kronor plus frakt för ett 50-pack via Scoutshop (du behöver ej vara scout för att handla där!)

Affisch

Schysst kompis finns även i affisch-format att ladda ner och skriva ut själv! Sätt upp den någonstans i er lokal för att alltid påminnas om vikten av att vara en schysst kompis.

Här kan du ladda ner affischen! TMAffisch A3_utskrift