Material

För att skapa en trygg miljö för barn och ungdomar krävs det att ledarna och föreningen arbetar med dessa frågor kontinuerligt. Trygga Möten har tagit fram en rad olika material som kårer och föreningar kan använda sig av i det arbetet. untitled shoot-213-2

Här hittar du olika typer av material. Både för att skapa aktiviteter för dina deltagare och för att utveckla arbetet i föreningen.

I menyn hittar du aktivitetspaket för alla åldrar. De är till för att på ett roligt sätt skapa mer medvetenhet hos barn och ungdomar. Fokus är samarbete och barns rättigheter men självklart också att ha roligt under tiden.

Bland våra filmer finns både informationsfilmer och filmer där man själv får vara med och ta ställning. Till de sistnämnda finns också övningar som passar för olika grupper. Dessutom finns också en tipsrunda och en del nedladdningsbart informationsmaterial.

Tryggare tillsammans är ett material för att skapa ett gemensamt synsätt inom ledargruppen.

Kursmaterial hittar du under rubriken ”Utbildning” i menyn längst upp.